Bænk uden ryg

Har du en tom plads i indkørslen, ved udestuen eller har du en lang mur på terrassen som føles tom, så kunne du måske bruge en bænk uden ryg. En bænk uden ryg er det perfekte redskab til at indrette dine udeområder, så det kommer til at se mere hyggeligt og indbydende ud. En bænk uden ryg kan bruges til flere forskellige ting, f.eks. kan du bruge den som indretning med blomster eller have lanterner eller måske begge dele. Men bænken fungerer også helt perfekt som et lille hvileområde hvor du kan sidde og nyde din morgenkaffe.

 

Du kan se vores store udvalg af havebænke uden ryglæn herunder.

Aktive filtre

Din havebænk kan bruges som en del af indretningen

En bænk uden ryg virker måske lidt lavpraktisk, men den kan bruges til meget mere end man først lige tror. Står du med et tomt område i din have, forhave, eller garage så kan du med fordel bruge en bænk både med og uden ryg, for at skabe en mere hyggelig stemning. Hvis du i din forhave f.eks. stiller lanterne og blomster på bænken, så giver det et utroligt godt look, og det viser at du har styr på indretningen. Men for at det hele ikke skal gå op i blomster og lanterne, er det selvfølgelig vigtigt at sige at en bænk uden ryglæn fungerer helt perfekt som siddeplads. Forestil dig en sommermorgen hvor du har brug for lidt frisk luft og en kop kaffe eller te, her kommer bænken ind i billedet. Du kan hurtigt sætte dig, og nemt rejse dig igen uden at du skal rydde op efter dig eller pakke en stol sammen. Derudover er bænken uden ryglæn ganske elegant, så dens udseende i haven kan også nydes.

Havebænk eller havestole

Hos Vestmark har vi et stort udvalg af de klassiske havestole som vi kender fra de danske haver. Men hvorfor gøre som alle andre, og være konservativ og vælge de samme havestole som naboen. Giv have indretningen lidt personlighed og gør op med normerne, og brug en bænk i stedet for traditionelle havestole. Ved at implementere en bænk ved dit havebord på den ene side, og havestole på den anden side, giver du lidt kant på indretningen. Derudover er børn vilde med en bænk, så kan de nemt komme ud og lege i haven igen, og de voksne kan få ro ved bordet. Du kan med fordel investere i en havehynde til din bænk, for at øge komforten yderligere. Udover at det øger komforten ser det også utroligt godt ud med en flot havehynde på bænken. Derudover er mulighederne for indretning større med en havebænk. Så bliver du en dag træt af at bruge den som bænk ved spisebordet, sætter du den ud i haven omringet af blomster, og voila du har en hyggekrog.

Vedligeholdelse af din havebænk

Din havebænk fortjener forplejning og vedligeholdelse. En havebænk udsættes for meget i løbet af en sæson i brug. Og derfor kan du med fordel give din bænk i naturtræ en omgang teak olie inden du sætter den i vinterhi. Så er din bænk klar til nye udfordringer året efter. Derudover kan du med bænke i andet materiale med fordel give dem en grundig vask inden du sætter bænken i vinterhi. Så sørger du for at fedtpletter ikke sætter sig fast og dermed bibeholder du den flotte struktur og udseende din bænk har.