Bænk med ryg

 

Få maksimal komfort med en bænk med ryg. Et ryglæn på din havebænk giver ekstra komfort og udseendet bliver fuldendt. De kendte hvide Skagens bænke med ryglæn har længe været danskernes foretrukne. Det retro inspireret look som skagensbænkene kommer med, passer ind i de fleste haver og har et tidløs design. Derudover er bænkene bygget til at kunne holde til det danske vejr hvilket er en fordel hvis vejret ikke arter sig som forventet.

 

Se vores store udvalg af forskellige kvalitets bænke, med ryglæn herunder.  

Aktive filtre

En bænk med ryg giver maksimal komfort

En bænk lavet i træ er ikke normalt forbundet med komfort, det skyldes selvfølgelig det hårde materiale som træ jo er. Men det kan sagtens gøres behageligt at sidde udenfor og nyde sommersolen, hvis din bænk med ryg f.eks. står med bænkhynder derudover giver ryglænet også øget komfort i og med du kan læne dig tilbage og slappe af, det ville du ikke kunne med en bænk uden ryg. Der findes mange forskellige bænkhynder. Og de forskellige muligheder giver alle et specielt udtryk. F.eks. kan du vælge at investere i 3 futon pudehynder hvilket vil give et hyggeligt look og som samtidig passer utroligt godt til de bænke der har et retro look. Er du mere til det enkelte look kan du f.eks. vælge en lang hynde som giver et mere stilrent look.

En bænk til forhave og baghave

Du kan bruge din bænk på mange forskellige måder. Det er blevet meget populært at stille en bænk i sin forhave, så kan du følge med i hvad der sker i dit nabolag og samtidig er det et godt mødested for dig og dine venner, naboer eller familie. Derudover er en bænk i forhaven en utrolig god måde at skabe lidt liv, i forhaven hvor man måske ikke prioriterer at have så mange indretningseffekter. En bænk går også utroligt godt i din baghave, det er et godt samlingspunkt hvor man kan mødes om en god kop kaffe, eller en kold øl. Derudover skaber en bænk også en god indretning i haven, hvor du kan lave en hyggekrog omkring din bænk.

Vedligeholdelse af din havebænk

Din havebænk har brug for vedligeholdelse, så de danske vejrforhold som til tider kan være ustadige, ikke nedbryder din bænk. Derfor findes der nogle råd, som forlænger levetiden på din havebænk. Hvis din havebænk er i råtræ (f.eks. teak) kan det være nødvendigt at give den teak olie() en gang om året for at beholde den flotte struktur og farve i træet. Så sørger du for at din bænk ser fin ud i lang tid. Derudover kan du med fordel tage din bænk ind på et tørt sted henover vinteren hvor du formentligt alligevel ikke sidder udenfor og bruger bænken. Så sørger du for at bænken ikke udsættes for kulde, vind og vand i de mange måneder hvor du alligevel ikke benytter den. Hvis du derimod har en bænk der er malet, kan du med fordel enten vaske den grundigt så skidt og alger ikke sidder og gror fast over vinteren. Er malingen begyndt at give sig kan du med fordel slibe malingen i bund og give bænken en helt ny frisk omgang maling så den igen ser indbydende og næsten ny ud.